Buggenhout - Opdorp Brusselmansstraat 5    TEL.:0478/30.36.44
Peeters rijopleiding
Opleiding voor categorieën B, BE, A
Troeven
Hoger slaagpercentage, Persoonlijke kwaliteitsvolle aanpak, Mogelijkheid tot afhalen thuis, Jarenlange ervaring van instructeurs
Bart Peeters
"Rijles geven is niet alleen mijn job, maar ook mijn hobby en passie"

Troeven voor de juiste rijopleiding

 

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor de ervaren en persoonlijke aanpak van rijopleiding Peeters.


Professionele en ervaren rij-instructeurs : de instructeurs hebben een jarenlange ervaring en hebben de gave om deze op een efficiënte en toch aangename manier over te brengen op onze cursisten.


Prijs – kwaliteit : we staan garant voor de beste prijs – kwaliteitsverhouding voor onze cursisten. Op die manier bent u verzekerd dat we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te begeleiden vanaf de start van uw rijopleiding tot het behalen van uw rijbewijs.


Hoog slaagpercentage : ook al kunnen we geen garanties bieden, we doen er alles aan om het halen van uw rijbewijs zo vlot mogelijk te laten verlopen. We hebben de ervaring dat onze cursisten behoorlijk meer kans op slagen maken.


Leswagens met dubbele bediening : onze wagens hebben steeds een dubbele bediening. Op die manier heeft u de zekerheid dat er op elk moment kan ingegrepen worden door de instructeur. Een bijkomende garantie om de eerste stappen in het verkeer veilig te ondernemen voor onze cursisten (en hun begeleiders).


Mogelijkheid tot afhaling in de regio : in de regio verplaatsen we ons graag om tot bij u te komen indien u er zelf moeilijk in slaagt om naar ons kantoor te komen. Vraag het ons gerust even en we kijken wat mogelijk is.